Glazen deuren

Geplaatst op: 05-12-2012

Glazen buitendeuren vindt u vooral terug bij winkelpanden. Deze wordt vaak gebruikt als buitendeur. Dit heeft meerdere voordelen. Buiten het feit dat een glazen buitendeur erg mooi is, is het ook erg handig dat men naar binnen kan kijken. Dit nodigt een klant uit om naar binnen te komen. Een massieve deur is minder uitnodigend.

Glazen binnendeuren in huis

Glazen binnendeuren is een werkelijke verrijking van uw interieur. Het straalt elegantie uit en het is een verfijnd item in uw huis. Glas staat bekend om haar fragiliteit en tegelijkertijd haar klasse. Daarom is glas ook erg populair. Men gebruikt het vaak om een interieur een strakke en moderne uitstraling te geven.

Diverse modellen glazen binnendeuren

Deuren gemaakt uit glas zijn in verschillende varianten verkrijgbaar. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een schuifdeur of schuifpui. Dit is een ideale deur om te gebruiken als tuindeur. Door het glas lijkt het of u altijd een beetje buiten bent. U bent één met uw tuin. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een glazen deur met handvat. Dit is meestal een deur die zowel naar binnen als naar buiten geopend kan worden. Deze ziet u vaak terug in kantoorgebouwen. Ook bestaan er elektronische schuifdeuren, die u vaak ziet terugkomen in winkelpanden. Al bij al is er behoorlijk veel keuze in deze deuren, dus er is er altijd een die bij u past.

Accessoires maken uw huis helemaal af

Glazen binnendeuren zijn niet compleet zonder accessoires. Hierbij kunt u denken aan mooie RVS handvatten, klinken en scharnieren. Ook is het mogelijk om deze deuren te bekleden met decoratiefolie, zodat u meer privacy heeft. Een glazen buitendeur is een ontzettend veelzijdig item dat elk pand een moderne look geeft.

Glazen balustrade

Glazen balustrades komen tegenwoordig steeds vaker terug in zowel het interieur als het exterieur. Grote kantoorge meer

Float glas

Enkel glas is een doorzichtig blank glas dat op verschillende manieren vervaardigd wordt. Zo bestaat er bijvoorbee meer

Gekleurd glas

Glas is een creatief product. Er kan dus eenvoudig worden geëxperimenteerd met verschillende kleuren glas. Ge meer