Catalonia glas voor bottelen

Geplaatst op: 28-05-2024

Catalonia glas voor bottelen 

Ambachtelijke brouwers vinden de flessen van Catalonia Glas ideaal voor hun ambachtelijke bieren - ontdek de perfecte verpakking. Catalonia Glas levert bierflessen van hoge kwaliteit die speciaal zijn ontworpen om ambachtelijke brouwers te helpen hun bieren met stijl te bottelen! Ontdek samen met ons hun veelzijdigheid en kwaliteit.

Bierflessen voor elke behoefte bij Catalonia Glas

Als ambachtelijke brouwer weet je hoe belangrijk het is om je heerlijke bieren op een opvallende en passende manier te verpakken. Het selecteren van geschikte bierflessen speelt hierbij een belangrijke rol - Catalonia Glas begrijpt deze behoeften goed door een selectie bierflessen van hoge kwaliteit aan te bieden die geschikt zijn voor elke behoefte - zowel klassieke looks als eigentijdse en trendy verpakkingen zijn bij hen verkrijgbaar, dus wacht niet langer - hun selectie wacht vandaag nog op uw bieren bij Catalonia Glas.

Kwaliteit en duurzaamheid

Bierflessen moeten aan bepaalde kwaliteits- en duurzaamheidscriteria voldoen om de versheid en smaak van bier te behouden. Catalonia Glas levert deze criteria door gebruik te maken van eersteklas glas dat bestand is tegen drukschommelingen en temperatuurschommelingen - hierdoor kan het bier veilig worden verpakt en blijft de kwaliteit tijdens transport en opslag behouden. Bovendien zijn alle glazen flessen van Catalonia Glas volledig recyclebaar/herbruikbaar en dragen zo bij aan duurzame brouwpraktijken.

Verschillende vormen, maten en sluitingen

Catalonia Glas begrijpt dat elk bier een eigen karakter en uitstraling heeft en daarom bieden ze een brede selectie bierflessen in verschillende vormen, maten en sluitingen om aan deze behoefte te voldoen. Klassieke bruine flessen, elegante longneck flessen of trendy swing-top flessen - Catalonia Glas heeft precies de verpakking die perfect past bij de stijl van jouw bieren! Bovendien kunnen aangepaste logo’s of ontwerpen rechtstreeks op de flessen worden gedrukt om unieke merkidentiteiten te creëren voor unieke merkervaringen.

Praktisch in gebruik

Het bottelen van bier is een integraal onderdeel van het brouwproces en Catalonia Glas erkent dit feit. Hun bierflessen zijn speciaal ontworpen om het gemak en de efficiëntie ervan te vergemakkelijken met functies zoals kroonkurken met standaardafmetingen en schroefdeksels die een snelle afdichting mogelijk maken en je daarbij kostbare tijd besparen. Bovendien kunnen deze recyclebare flessen gemakkelijk worden gereinigd en telkens opnieuw worden gebruikt!

Speciaal vooor ambachtelijke brouwers 

Voor ambachtelijke brouwers die op zoek zijn naar bierflessen van hoge kwaliteit om hun creaties in te bottelen, biedt Catalonia Glas flessen van hoge kwaliteit die toch lang meegaan, perfecte verpakkingsoplossingen die de versheid en kwaliteit van ambachtelijke bieren beschermen. Vertrouw op Catalonia Glas om de kwaliteit en versheid van hun ambachtelijke bieren te beschermen!

 

Glas design

Glas is een ontzettend veelzijdig materiaal. Er kunnen veel verschillende items van worden vervaardigd. In huis ko meer

Gekleurd glas

Glas is een creatief product. Er kan dus eenvoudig worden geëxperimenteerd met verschillende kleuren glas. Ge meer

Glas kunst

Glas is een kunstzinnig materiaal met vele mogelijkheden. Door dat glas in diverse vormen geblazen kan worden, kan meer