Driedubbel glas

Geplaatst op: 05-12-2012

Tegenwoordig komen er jaarlijks innovatieve oplossingen op het gebied van glas op de markt. Het glas wordt elke keer milieubewuster en meer isolerend. Dit is natuurlijk heel erg positief. Momenteel is driedubbel glas een trend in de glas industrie. Dit is nog isolerender dan dubbel glas. Het werkt als volgt.

Nog isolerender dan dubbel glas

Dubbel glas is wel bekend, maar tegenwoordig is er dus ook driedubbel glas. Driedubbel glas bestaat uit drie lagen glas. Deze lagen bestaan uit extra helder glas. De drie ruiten creëren twee holle ruimtes en deze zijn beiden gevuld met het edelgas Argon. Dit isoleert beter dan lucht en is gewoon helder. Driedubbel glas isoleert negen keer beter dan enkel glas en zelfs tot 5 keer beter dan regulier dubbel glas.

Ramen, deuren en balkons

Driedubbel glas kan op meerdere manieren worden geïmplementeerd in een interieur of exterieur. Ramen en deuren kunnen bijvoorbeeld van dit materiaal worden gemaakt. Een serre leent zich ook perfect voor driedubbel glas. Balkons en gevels zijn ook geschikt om driedubbel glas bij te gebruiken. De mogelijkheden met driedubbel glas zijn eindeloos.

Milieubewuster met glas dat nog beter isoleert

Driedubbel glas is milieubewuster dan dubbel glas. Dubbel glas heeft maar één holle ruimte die gevuld is met Argon. Driedubbel glas heeft twee ruimtes gevuld met Argon, dus dit isoleert beter. Wanneer een ruit beter isoleert, hoeft u dus minder te verwarmen. Voor het ultieme gemak is het mogelijk om een zonwerende of zelfreinigende laag op het glas aan te brengen. Het resultaat is een glazen ruit die aansluit bij uw wensen.

Isolatie glas

Ongeïsoleerde ramen zijn niet erg energiezuinig. Veel warmte gaat verloren door zulke ramen, en veel kou komt meer

Glas design

Glas is een ontzettend veelzijdig materiaal. Er kunnen veel verschillende items van worden vervaardigd. In huis ko meer

Glas deuren

Een glazen deur is een item in uw huis dat een kamer meteen een andere uitstraling geeft. Een deur  gemaakt u meer