Glas deuren

Geplaatst op: 05-12-2012

Een glazen deur is een item in uw huis dat een kamer meteen een andere uitstraling geeft. Een deur  gemaakt uit glas, geeft een kamer iets moderner en meer hedendaags. Er zijn veel verschillende glazen deuren en er is er altijd een die past bij wat u zoekt.

Mat en helder

In glazen deuren is veel variatie te vinden. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een heldere glazen deur, of juist voor een matte variant. De matte variant geeft meer privacy omdat u niet of nauwelijks door deze deur heen kunt kijken. De glazen is wat dat betreft wat opener omdat u hier doorheen kunt kijken. Verder is er ook nog de keuze voor een combinatie van mat en helder. Dit kan in de vorm van vlakken, maar ook in de vorm van een mooi lijnenspel of figuur. Dit maakt een deur speelser en het geeft een meer design-achtige uitstraling.

Zeefdruk of afbeelding

Behalve de keuze tussen mat en helder heeft u ook nog de keuze tussen een opdruk. Deze kan bestaan uit bijvoorbeeld een zeefdruk. Daarmee kan een vrij simpel motief op de glazen deur worden gedrukt. Hierbij kun u denken aan een vierkantjes motief of streepjes motief. Echte afbeeldingen zijn ook een optie. Er bestaan glazen deuren met volledige kleurenprints van bijvoorbeeld een zonsondergang of een mooi kleurenspel. Voor bedrijven is het natuurlijk ook interessant om hun logo op een glazen deur te drukken. Een laatste optie is om glas te zandstralen. Hierbij wordt glas gematteerd door er met hoge druk een straal gruis van natuursteen en glas op te 'spuiten'. Hier kunnen creatieve creaties mee worden gemaakt.

Glazen balustrade

Glazen balustrades komen tegenwoordig steeds vaker terug in zowel het interieur als het exterieur. Grote kantoorge meer

Gekleurd glas

Glas is een creatief product. Er kan dus eenvoudig worden geëxperimenteerd met verschillende kleuren glas. Ge meer

Glasplaten

Bent u op zoek naar een item van glas voor in uw huis, bijvoorbeeld een raam of tafelblad, dan begint dit allemaal meer