Glazen deuren

Geplaatst op: 05-12-2012

Glazen buitendeuren vindt u vooral terug bij winkelpanden. Deze wordt vaak gebruikt als buitendeur. Dit heeft meerdere voordelen. Buiten het feit dat een glazen buitendeur erg mooi is, is het ook erg handig dat men naar binnen kan kijken. Dit nodigt een klant uit om naar binnen te komen. Een massieve deur is minder uitnodigend.

Glazen binnendeuren in huis

Glazen binnendeuren is een werkelijke verrijking van uw interieur. Het straalt elegantie uit en het is een verfijnd item in uw huis. Glas staat bekend om haar fragiliteit en tegelijkertijd haar klasse. Daarom is glas ook erg populair. Men gebruikt het vaak om een interieur een strakke en moderne uitstraling te geven.

Diverse modellen glazen binnendeuren

Deuren gemaakt uit glas zijn in verschillende varianten verkrijgbaar. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een schuifdeur of schuifpui. Dit is een ideale deur om te gebruiken als tuindeur. Door het glas lijkt het of u altijd een beetje buiten bent. U bent één met uw tuin. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een glazen deur met handvat. Dit is meestal een deur die zowel naar binnen als naar buiten geopend kan worden. Deze ziet u vaak terug in kantoorgebouwen. Ook bestaan er elektronische schuifdeuren, die u vaak ziet terugkomen in winkelpanden. Al bij al is er behoorlijk veel keuze in deze deuren, dus er is er altijd een die bij u past.

Accessoires maken uw huis helemaal af

Glazen binnendeuren zijn niet compleet zonder accessoires. Hierbij kunt u denken aan mooie RVS handvatten, klinken en scharnieren. Ook is het mogelijk om deze deuren te bekleden met decoratiefolie, zodat u meer privacy heeft. Een glazen buitendeur is een ontzettend veelzijdig item dat elk pand een moderne look geeft.

Driedubbel glas

Tegenwoordig komen er jaarlijks innovatieve oplossingen op het gebied van glas op de markt. Het glas wordt elke ke meer

Glas design

Glas is een ontzettend veelzijdig materiaal. Er kunnen veel verschillende items van worden vervaardigd. In huis ko meer

Glasbeslag

Glas is een erg populair materiaal dat mensen graag in hun huis terugzien. Veel mensen zijn erg gecharmeerd door g meer