Glas design

Geplaatst op: 05-12-2012

Glas is een ontzettend veelzijdig materiaal. Er kunnen veel verschillende items van worden vervaardigd. In huis komt u veel glas design tegen. Het begint al bij de ramen. Elk huis heeft ramen en deze zijn meestal van isolerend glas vervaardigd. Toch zijn er ook meer stijlvolle toepassingen van glasdesign, mede omdat het een ontzettend veelzijdig materiaal is. Het leent zich perfect voor kunstzinnige projecten en unieke interieurs.

Unieke uitstraling voor uw interieur 

Zo kan er bijvoorbeeld een glas in lood raam geplaatst worden. Dit geeft meteen een unieke uitstraling aan een huis. Ook kan er gekozen worden voor een mooi geslepen tafelblad van glas. Dit kan natuurlijk ook nog gegraveerd worden, voor een extra unieke touch. Ook in accessoires komt u vaak glas design tegen. Handgeblazen potjes en vaasjes in allerlei kleuren geven een interieur meteen een oppepper. Het veranderen van zulke kleine accessoires kunnen de aanblik van een kamer volledige veranderen. Creatieve potjes en vaasjes zijn dus een ideale manier om een kamer opnieuw te decoreren zonder dat dit veel geld kost.

Creatieve uitwerking van glas in de badkamer 

In de badkamer kan ook creatief gebruik worden gemaakt van glas. U kunt bijvoorbeeld denken aan een wasbak, maar dan een design versie. Deze glazen bak is erg apart en maakt een badkamer uniek en speciaal. Ook een spiegel kan veel verschil maken. Wanneer u dit combineert met een vrij basic interieur, heeft u met de hulp van twee speciale items een geweldige badkamer.

Glasdesign in uw keuken

Glas is een graag geziene gast in de keuken. Elk huis heeft een verzameling glazen, sommige om uit te drinken en sommige die voor de sier een mooi plaatsje krijgen. Handgeblazen glazen hebben vaak een aparter design dan de standaard glazen die u in een interieurwinkel vindt. Een handgeblazen glazen item, bijvoorbeeld een glas, theepot of ander product, kan een keuken een modern uiterlijk geven.

Catalonia glas voor bottelen

meer

Isolatie glas

Ongeïsoleerde ramen zijn niet erg energiezuinig. Veel warmte gaat verloren door zulke ramen, en veel kou komt meer

Driedubbel glas

Tegenwoordig komen er jaarlijks innovatieve oplossingen op het gebied van glas op de markt. Het glas wordt elke ke meer