Glas op maat

Geplaatst op: 05-12-2012

Glas is een delicaat product en daarom is het onverstandig om glas zelf in een andere afmeting te snijden. Het gebeurt maar al te vaak dat een prachtige glasplaat sneuvelt omdat deze op een verkeerde manier wordt gesneden. Maar hoe krijgt u dan een passend stuk glas voor uw raam, serre, deur of kast? Glas op maat is een concept dat veel glashandels hanteren. Dit wil zeggen dat de klant kan aangeven welke maat en dikte glas hij nodig heeft. De glashandel zorgt er dan voor dat glas op  maat geleverd wordt.

Verschillende soorten glas

U zit midden in een verbouwing en u komt erachter dat u een nieuw raam nodig heeft. Dit komt vaak voor. Elk raam is verschillend en als u uw wensen ook daarbij optelt komt het erop neer dat u  glas op maat nodig heeft. Dat is geen probleem aangezien men overal glas op maat aanbiedt. U kunt daarbij onder andere kiezen uit verschillende soorten glas. Enkel glas is bijvoorbeeld minder geschikt voor een buitenraam of buitendeur, maar isolatieglas is hier des te meer voor geschikt. Ook kunt u kiezen voor verschillende kleuren glas en glas in verschillende diktes. Zo is enkel glas te verkrijgen in een dikte van twee tot negentien millimeter.

Wensen doorspreken met de glashandelaar

Glas op maat is een handig concept wat ervoor zorgt dat u als klant exact krijgt waar u naar heeft gevraagd. U kunt uw wensen eenvoudig doorspreken met de glashandel en die zorgt er vervolgens voor dat het glas op maat wordt vervaardigd en dat het bij uw thuis wordt afgeleverd. Zo loopt uw verbouwing of project geen vertraging op. Een glasbedrijf dat wij zeker aanraden is Buysglas.nl, glas op maat en altijd naar wens.

Catalonia glas voor bottelen

meer

Veiligheidsglas

Veiligheidsglas behoort tot de sterkste glassoorten die er bestaan. Er zijn verschillende soorten veiligheidsglas meer

Glas deuren

Een glazen deur is een item in uw huis dat een kamer meteen een andere uitstraling geeft. Een deur  gemaakt u meer