Glas atelier

Glas is een zeer veelzijdig materiaal waar men creatieve dingen mee kan doen. Er zijn diverse glas ateliers in Nederland die glasproducten personaliseren. Dit is leuk als cadeau, als relatiegeschenk, maar ook gewoon als een leuk vernieuwend accessoire in uw huis. Dit personaliseren doen kunstenaars op verschillende manieren in hun glas atelier.

Graveren om uw glaswerk te personaliseren

Een erg bekende manier om een glasproduct te personaliseren is het graveren van een glazen item, dit gebeurt meestal in een glas atelier. Dit kan met de hand, maar het wordt ook steeds vaker met een computergestuurd apparaat gedaan. Doordat men het nu met de computer kan doen, is het mogelijk om een lastig logo in perfecte staat op een spiegel, vaas of glas te krijgen. Ook lettertypes en zelfs foto's kunnen eenvoudig in glas worden gegraveerd voor een zeer persoonlijk cadeau of een relatiegeschenk. Spiegels kunnen ook mooi gegraveerd worden, ga maar eens een kijkje nemen in een glas atelier. Zo bestaat er een ruime collectie geboortespiegeltjes waarop de naam en geboortedatum van de pasgeborene wordt gegraveerd, meestal in combinatie met een leuke afbeelding.

Accessoires van glas 

In een glas atelier vindt u ook kunstzinnige glazen items zoals bijvoorbeeld glazen klokjes, mooie waxinelichtjes van glas, maar ook gepersonaliseerde champagneglazen, glazen schalen en fotolijstjes. En wat dacht u van een mooie kristallen standaard die een dressoir een hele vernieuwde aanblik geeft. Dit zijn prachtige items om cadeau te doen. Heeft u toevallig een huwelijksfeest? Wat is er dan leuker dan een mooi paar champagneglazen met de namen van de pas getrouwden erop? Of een mooie kristallen fotolijst waar het bruidspaar een mooie trouwfoto in kan doen? In een glas atelier vindt u altijd een gepersonaliseerd en uniek cadeau dat past in uw budget.

Artikelen

Glas kunst

Categorie: Glas+atelier / 05-12-2012 12:30

Glas is een kunstzinnig materiaal met vele mogelijkheden. Door dat glas in diverse vormen geblazen kan worden, kan de kunstenaar zijn creativiteit volledig de vrije loop laten gaan. Glas kunst is mooi om neer te zetten of op te hangen. Dit zal de aanblik van een kamer meteen veranderen. Door de verfijnde eigenschappen van een glaskunst, krijg

Lees meer...