Interieur glas

Glas is een prachtig materiaal dat geweldig staat in een interieur, glas interieur is dan ook erg populair. Het interieur is erg belangrijk voor mensen. Het is een manier om zichzelf te profileren en om zich te onderscheiden van de rest. Vaak kunnen kleine dingen een interieur al 'eigen' maken. Glas is een materiaal dat een bepaalde moderne sfeer uitademt. Interieur glas is dus perfect om te gebruiken in uw interieur

Interieur glas geeft uw huis een moderne look

Interieur glas is erg populair. Glas is sowieso ideaal om als tafelblad te gebruiken. Een mooie glazen tafel is een echte eye catcher in een huis en het zal de sfeer van de hele kamer veranderen. Zo kunt u gemakkelijk een kamer decoreren zonder veel te hoeven aanpassen. Een glazen tafelblad kan gemaakt worden van gewoon glas en van gehard glas. Als de tafel niet te groot is, dan wordt ervoor gekozen om normaal glas te gebruiken. Als het oppervlak groter is dan wordt toch gekozen voor gehard glas. Het voordeel van gehard glas is dat het steviger is. Het nadeel is dat als u iets te hard op het tafelblad neerzet, deze in duizenden stukje kan breken terwijl normaal glas alleen een barst krijgt.

Glazen schappen en vazen

Een andere manier om interieur glas te verwerken is door glazen schappen op te hangen. Hier kunt u dan kleine decoratie items op kwijt. Denk bijvoorbeeld aan een paar mooie boeken, een plantje of een kunstwerkje. Nóg een manier om iets van interieur glas  te implementeren is het neerzetten van een grote glazen vaas met een prachtige plant of bloem erin.

Zoals u ziet zijn er verschillende manieren om interieur glas te verwerken. Naar ieders smaak is er wel een glazen item te implementeren in een huis.

Artikelen

Glas deuren

Categorie: Interieur+glas / 05-12-2012 12:35

Een glazen deur is een item in uw huis dat een kamer meteen een andere uitstraling geeft. Een deur  gemaakt uit glas, geeft een kamer iets moderner en meer hedendaags. Er zijn veel verschillende glazen deuren en er is er altijd een die past bij wat u zoekt.

Mat en helder

In glazen deuren is veel variatie te vind

Lees meer...

Glas design

Categorie: Interieur+glas / 05-12-2012 12:28

Glas is een ontzettend veelzijdig materiaal. Er kunnen veel verschillende items van worden vervaardigd. In huis komt u veel glas design tegen. Het begint al bij de ramen. Elk huis heeft ramen en deze zijn meestal van isolerend glas vervaardigd. Toch zijn er ook meer stijlvolle toepassingen van glasdesign, mede omdat het een ontzettend veelzij

Lees meer...