Glas schade

Er is niets zo vervelend als een raam met een grote barst. Het probleem met een barst is dat deze naar alle waarschijnlijkheid alleen maar groter zal worden na verloop van tijd. Weersomstandigheden zoals vrieskou bijvoorbeeld, zijn funest voor een barst. Hierdoor zal de barst nog groter worden of de hele raam zal sneuvelen. Ook barstjes en sterretjes in een autoruit zijn vervelend. Deze zijn nog kwetsbaarder omdat een auto met hoge snelheid over een autoweg raast waar een klein steentje al veel schade aan kan richten. Daarom is het belangrijk om ruit- en glasschade zo snel mogelijk te repareren.

Laat autoruitschade repareren

Tegenwoordig zijn er erg veel bedrijven die glasschade van auto's repareren. Sterker nog, u hoeft er uw huis niet voor uit. Schadeherstelbedrijven komen naar u toe en repareren de uw glas schade, als dit tenminste nog mogelijk is. In de meeste gevallen wordt dit volledig vergoed door de glas schade verzekering. Mocht de ruit niet meer te repareren zijn, dan wordt uw ruit vervangen. Het is dus beter om uw glasschade  meteen te laten repareren.

Ruiten beschadigd in huis of op kantoor

Ruiten in uw huis of kantoor kunnen ook barsten of beschadigd raken. Dit is erg onprettig en daarom zijn ook hier veel bedrijven die glas schade binnen enkele uren komen herstellen. Mocht de ruit niet in de juiste maat beschikbaar zijn, dan zorgen ze voor een tijdelijke oplossing zodat het in ieder geval niet binnen regent. Een glasverzekering is overigens wel aan te raden, aangezien het vervangen van een grote ruit al gauw flink wat kosten met zich meebrengt.

 

Glas design

Glas is een ontzettend veelzijdig materiaal. Er kunnen veel verschillende items van worden vervaardigd. In huis ko meer

Glazen deuren

Glazen buitendeuren vindt u vooral terug bij winkelpanden. Deze wordt vaak gebruikt als buitendeur. Dit heeft meer meer

Glas kunst

Glas is een kunstzinnig materiaal met vele mogelijkheden. Door dat glas in diverse vormen geblazen kan worden, kan meer