Glas bedrijven

Bedrijven die glasproducten leveren

In Nederland zijn veel verschillende bedrijven te vinden die handelen in glas en glasproducten. Glas is een product dat in elk huis te vinden is. Het is belangrijk dat dit glas van goede kwaliteit is en langdurig houdbaar is. Ook zijn er verschillende soorten glas. Denk bijvoorbeeld aan getint glas, dubbel glas, glas in lood, isolatieglas, gelaagd glas en gehard glas. Voor elk doel bestaat er een passende glassoort. Door het grote aanbod glas en glasgroothandels ziet u door de bomen het bos niet meer.

Op zoek naar een glasbedrijf?

Als u op zoek bent naar een glashandel die de passende glassoort voor u heeft, dan is het handig om de Mercurius bedrijvengids te raadplegen. Deze bedrijvengids heeft een groot aantal glasgroothandels en glasbedrijven in haar database staan. Zo vindt u in een handomdraai het bedrijf waarnaar u op zoek bent.

Hoe werken online bedrijvengidsen?

In vrijwel elke bedrijvengids kunt u het bedrijf vinden waarnaar u op zoek bent, bijvoorbeeld een glasgroothandel. Het fijne aan de de meeste gidsen is dat u ook kunt filteren op andere criteria, zoals bijvoorbeeld de provincie. Wanneer in de rechterkolom 'Limburg' wordt geselecteerd, zullen de zoekresultaten alleen maar bedrijven in Limburg bevatten. Verder kunt u ook zoeken op een speciaal soort glas, bijvoorbeeld 'glashandel vlakglas'. In de linkerkolom vindt u nog enkele suggesties om uw zoekresultaten specifieker te maken. Het resultaat is een passend antwoord op uw gerichte zoekopdracht.
Tips nodig? Bent u dus op zoek naar een geschikt design glasbedrijf of glasgroothandel? Zoek eens in deze glasbedrijven telefoongids voor een passende glashandel bij u in de buurt.

Glas deuren

Een glazen deur is een item in uw huis dat een kamer meteen een andere uitstraling geeft. Een deur  gemaakt u meer

Float glas

Enkel glas is een doorzichtig blank glas dat op verschillende manieren vervaardigd wordt. Zo bestaat er bijvoorbee meer

Glazen balustrade

Glazen balustrades komen tegenwoordig steeds vaker terug in zowel het interieur als het exterieur. Grote kantoorge meer